2012. február 4., szombat

TAG

Ez nagyon megtetszett és úgy gondolom megcsinálom

B. Best Friend (Legjobb Barát): Babi, Szandi, Szonja <3 (ABC sorrend)

C. Chore you hate (Házimunka, Amit Utálsz): Úgy eleve a rendrakás, de az nagyon. A többit azt megcsinálom,. csak kell egy kicsit unszolni.

D. Dreamhouse (Álomház): Hogyha eleresztem a fantáziám akkor nagy elképzelésem van. Egy ház a tengerpart mellet, ilyen 1920-as stílusú külsővel, modern elektronikával és régi bútorokkal. Egy kicsit furán hangzik tudom. Az én szobám egy hatalmas tetőablak alatt lenne, egy nagy, régi ággyal, egy kis éjjeliszekrénnyel, régi fa padlóval, nagy öreg íróasztallal (amin persze mindig rend lenne, nem úgy mint a sajátomon), és nagyon-nagy hellyel.

E. Essential start of your day (Nélkülözhetetlen Reggelente): Minimum három egymást követő ébresztő, vagy nem kelek fel.

F. Favorite Color (Kedvenc Szín): A barna. Nagyon.

G. Gold or Silver (Arany Vagy Ezüst): Arany.

H. Height (Magasság): Pillanatnyilag kb. 175, de már nagyon szeretnék megállni :S

I. Instruments I play (Hangszer): Hegedűm játszom, már majdnem 5 éve, szerintem olyan közepesen megy, és valószínűleg jövőre abba hagyom. Néha az őrületbe kerget, néha pedig imádom.

J. Job title ( Munkahely ): Iskola. Sajnos, vagy nem, de ez van.

K. Kids (Gyerekek): NINCS, és jó darabig nem is kell.

L. Life is incomplete with( Az Élet Nem Teljes Nélküle): Boldogság, szerelem, a legjobb barátaim, a családom, a hó, a napfény és a zene.

M. Music that you always listen to (Kedvenc Zene): Three days grace: Pain. Illik a hangulatomhoz.
N. Nickname (Becenév): Plum. De senki nem hív így, csak néha írásban.

O. Overnight Hospital Stays (Voltál Már Kórházban): Igen szinte évente megyek valami betegség miatt, de pár óránál tovább egy ideje nem voltam. A születésemen kívül 4 és koromban voltam kb. 1-5 napig, mert majdnem kiszáradtam.

P. Phobias or fears (Fóbia Vagy Félelem): Elég fura fóbiám van, de az is csak gondolatban. Ha belegondolok, hogy beszorulok egy kis helyre, ahol nem találhatnak rám ( mittudomén pl. egy alagútba) akkor így megborzongok. És nagyon félelem érzet fog el, agy inkább rettegés szerű, ha érzem, hogy megbántottam egy szerettem.

Q. Quote from a movie (Idézet Egy Filmből): Az egyik kedvenc filmemből: Hova tűnt az udvariasság? Csak a nyolcvanas évekbeli filmekben létezett? Azt akarom, hogy John Kusac álljon magnóval az ablakom alatt. Együtt akarok száguldani egy fűnyírón Patrick Dempsey-vel. Azt akarom, hogy Jake a Tizenhat szál gyertyából várjon rám a templom előtt. Azt akarom, hogy Judd Nelson a levegőbe bokszoljon azért, mert megkapott. Csak egyszer olyan legyen az életem, mint egy nyolcvanas évekbeli film! És legyen benne egy nagyon király betétdal, minden különösebb ok nélkül! /Könnyű nőcske/

R. Reason to smile (Ok A Mosolyra): A zene, a barátaim, egy film, egy vicc, a hó, a napfény, egy hülye pillanat, egy érdekes gondolatom, a nyári tábor emléke... Nekem nagyon sok dolog csal mosolyt az arcomra.

S. Siblings (Testvérek): Nincs és nem is lesz.

T. Time you wake up (Mikor Kelsz): Elképzelés: 6:40. Valóság: 7:00

U. Underwear (Alsónemű): Pillanatnyilag nincs, mivel betegállományban menőzök a pizsamámban ;)

V. Very important date this year (Fontos Dátum Idén): 2012 Franciaország (a dátumot még nem tudom)


X. X-ray you’ve done ( Röntgen): Szerintem még nem röntgeneztek meg...
Y. Yummie food you made (Finom Étel, Amit Te Készítettél): Mindenképpen valami süti.

Z. Zoo animal (Állatkerti Állat): A jegesmedve. Amikor oda teszi a mancsát az üveghez, akkor tündéri *-*



Ja és még valami: VÉGRE ESIK A HÓ!!! Még belülről nézni is csodálatos!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése